Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Benicàssim inverteix en la millora de la xarxa de pluvials

L'Ajuntament de Benicàssim aprova el projecte de les obres el pressupost base de licitació de les quals ascendeix a 278.200 euros

General 07/12/2022 Redacció Redacció
limpieza imbornales

L'Ajuntament de Benicàssim ha aprovat el projecte d'obres de millora de la xarxa de pluvials del municipi. Amb un pressupost base de licitació de 278.199,91 euros i un termini d'execució de cinc mesos, el projecte aprovat “forma part de les millores de la xarxa de pluvials del municipi. En aquest cas, té com a objectiu solucionar els problemes d'inundabilitat en episodis de fortes precipitacions”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

La solució contemplada en aquest projecte consisteix en la construcció d'una canalització que unisca la xarxa projectada del futur bulevard amb la xarxa existent en la Gran Avgda. Jaume I amb una longitud total de 461,80 metres.

Després de l'aprovació del projecte, el consistori està a l'espera de la supervisió del mateix per part de la Diputació Provincial de Castelló per a iniciar el procés de contractació ja que aquesta actuació està inclosa en els plans d'obres i serveis.

Com ha afegit la regidora d'Obres i Serveis, Elena Llobell, “en els últims anys destinem la subvenció provincial a obres tan importants com necessàries com són el manteniment de totes aquelles infraestructures que estan en el nostre subsol i que ajuden a un funcionament òptim de la gestió de pluvials i residuals”.

Te puede interesar

230509_VIV_foto_Alicante

La Vicepresidència Segona ha adjudicat el concurs de solars públics per a la construcció de 1.090 habitatges en règim de lloguer social.

Redacció
General 09/05/2023

L'empresa encarregada de construir els 1.090 habitatges en lloguer social utilitzarà les 17 parcel·les que la Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) té en diferents municipis de la Comunitat Valenciana. A través d'aquesta col·laboració, es busca utilitzar els recursos públics disponibles per a proporcionar habitatges a aquelles persones que ho necessiten. El dret de superfície s'àmplia a 75 anys.

Lo más visto

Newsletter