Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda gaudirà de la millor música dels 90 amb una nova edició de ‘We Love Remeber’

Durant el pròxim 29 d'abril el recinte multiusos es convertirà en la llar de més de 35 artistes de primer nivell

Cultura - Música 17 de febrero de 2023 Redacció Redacció
remember

Onda gaudirà de les millors sessions de música dels noranta el pròxim 29 d'abril amb una nova edició de ‘We Love Remember’. Més de 35 artistes de primer nivell faran ballar al públic en el recinte multiusos ondense, que comptarà amb dos escenaris.

En l'escenari ‘Remember 90’s + 2000’ punxarà Nacho Division, cap de cartell de la present edició i DJ mític de la ruta del bacallà. També tocarà les seues cançons New Limit, una de les formacions més destacades de eurodance i Sensity World, grup capdavanter de música danse. A més, participaran discjòquei de primer nivell amb carrera en actiu des dels anys noranta com Miguel Serna, DJ Marta, Javi Boss, Arturo Roger, Raúl Platero, DJ Josvi, Dany BPM, Ismael Lora, Abel K Kña, DJ Thomas, Tonet Marzá, Vicente Añó, Diego Cuevas i Roberto Bustos.

La gran novetat d'enguany és l'escenari ‘Restrospective + Danse’, que suma 16 nous artistes i rendeix tribut a les discoteques de la província de Castelló que van triomfar durant els noranta i principis de segle. Ací es podrà escoltar a Toni Rico, Julio Escriche, Juan Briz, Josel, Micky Rubert, Jordi Vera, Pedro Font, Sergio Ruiz, Alberto Gil, Sergio Iruela, Vicent Lamarck, José Campos, Chimo Bou, Markus, Noe DJ i Txomin.

Sobre aquest tema, la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent ha declarat: “L'edició de l'any passat va ser tot un èxit que estic segura que repetirem perquè hem portat als millors artistes del gènere”. “Aquesta música desperta molt bons records a tota una generació i té una enorme quantitat de fidels que vindran a Onda a gaudir”, ha assenyalat.

Les entrades anticipades podran adquirir-se en entrades.onda.es a un preu de 5 euros per a empadronats i 7 per a no empadronats.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter