Onda se prepara per gaudir d'una nova edició de 'We Love Remember'

'We Love Remember', un esdeveniment musical que transportarà a tots els assistents a l'època dels anys 90, amb la millor selecció de música d'aquella dècada

17 de febrero de 2023 Redacció Redacció
remember

Onda gaudirà de les millors sessions de música dels anys noranta el pròxim 29 d'abril amb una nova edició de 'We Love Remember'. Més de 35 artistes de primer nivell faran ballar al públic en el recinte multiusos d'Onda, que comptarà amb dos escenaris.

En l'escenari 'Remember 90's + 2000' punxarà Nacho Division, cap de cartell d'aquesta edició i DJ mític de la ruta del bacallà. També tocaran les seves cançons New Limit, una de les formacions més destacades de l'eurodance, i Sensity World, grup capdavanter de música dance. A més, participaran DJs de primer nivell amb una llarga trajectòria des dels anys noranta com Miguel Serna, DJ Marta, Javi Boss, Arturo Roger, Raúl Platero, DJ Josvi, Dany BPM, Ismael Lora, Abel K Kña, DJ Thomas, Tonet Marzá, Vicente Añó, Diego Cuevas i Roberto Bustos.

La gran novetat d'enguany és l'escenari 'Retrospective + Danse', que suma 16 nous artistes i rendeix homenatge a les discoteques de la província de Castelló que van triomfar durant els anys noranta i principis de segle. Ací es podrà escoltar a Toni Rico, Julio Escriche, Juan Briz, Josel, Micky Rubert, Jordi Vera, Pedro Font, Sergio Ruiz, Alberto Gil, Sergio Iruela, Vicent Lamarck, José Campos, Chimo Bou, Markus, Noe DJ i Txomin.

Sobre aquest tema, la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha declarat: "L'edició de l'any passat va ser tot un èxit i estic segura que repetirem perquè hem portat els millors artistes del gènere". "Aquesta música desperta molt bons records en tota una generació i té una gran quantitat de fidels que vindran a Onda a gaudir", ha assenyalat.

Les entrades anticipades es podran adquirir en entrades.onda.es a un preu de 5 euros per a empadronats i 7 euros per a no empadronats.

Lo más visto