L'Ajuntament de Castelló ha impulsat la consulta pública del primer Pla de Reforma Interior (PRI) de la Marjaleria

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, juntament amb altres membres de l'Ajuntament, com l'arquitecte municipal José Luis López, ha participat en un taller participatiu celebrat al Casal Jove per explicar als veïns els detalls del nou Pla de Reforma Interior (PRI) de la Marjaleria

General 24 de febrero de 2023 Redacció Redacció
24-02-23 López en la reunión con los vecinos de Marjaleria sobre el PRI

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López, ha participat en un taller participatiu celebrat al Casal Jove del Grau com a part del procés de consulta pública de l'Estudi d'Integració Paisatgística del Pla de Reforma Interior PRI-57. En aquesta trobada, López i altres tècnics municipals de l'àrea d'urbanisme van proporcionar als veïns de la Marjaleria la memòria i els qüestionaris relacionats amb aquest estudi, que busca regularitzar els habitatges existents que compleixin els requisits legals.

López ha destacat que aquest és un pas fonamental per a la tramitació del Pla de Reforma Interior, que té com a objectiu preservar i realçar els valors ambientals de la marjal. La ciutadania podrà respondre al qüestionari per ajudar a elaborar l'Estudi d'Integració Paisatgística que acompanyarà el PRI.

La documentació, que inclou la memòria i el qüestionari, es pot consultar a través de la pàgina web del Pla General (www.plageneralcastello.es) i també en els locals de l'Ajuntament situats al carrer Enmig número 82 i al passeig Bonavista número 28, en horari d'atenció al públic.

El PRI abordarà l'ordenació i urbanització d'un àmbit de sòl urbà de baixa densitat, amb habitatge consolidat, per proporcionar vials i serveis adequats. L'àmbit d'actuació afecta a 87 parcel·les i inclou 77 habitatges en una superfície total d'aproximadament 74.608 metres quadrats.

Te puede interesar
Lo más visto