Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló impulsa la consulta pública del primer Pla de Reforma Interior de la Marjaleria

López explica els detalls de la nova eina urbanística als veïns en el taller participatiu celebrat en el Casal Jove

General 24 de febrero de 2023 Redacció Redacció
24-02-23 López en la reunión con los vecinos de Marjaleria sobre el PRI

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López, ha pres part aquesta setmana en el taller participatiu celebrat en el Casal Jove del Grau emmarcat en el procés de consulta pública de l'Estudi d'Integració Paisatgística del Pla de Reforma Interior PRI-57. Una trobada en la qual López, al costat de diversos tècnics municipals de l'àrea d'urbanisme, van posar a la disposició dels veïns i veïnes de la Marjaleria la memòria i els qüestionaris previs d'aquest estudi amb el qual s'impulsa el primer Pla de Reforma Interior que es desenvoluparà a Castelló després de la recent aprovació del Pla General de la ciutat.

“Aquest és un pas fonamental en la tramitació del primer Pla de Reforma Interior i, per consegüent, per a regularitzar els habitatges existents que complisquen amb els requisits legals”, ha destacat López. “El Pla General té per objectiu preservar i realçar els valors ambientals de la marjal, definits en la memòria d'aspectes paisatgístics i en el qüestionari que la ciutadania podrà respondre per a poder elaborar l'Estudi d'Integració Paisatgística que acompanyarà al PRI”, ha detallat el mateix regidor.

Es pot accedir tant a la memòria com al qüestionari a través de l'apartat de participació pública de la pàgina web del Pla General, www.plageneralcastello.es i a través dels enllaços disponibles en la web municipal de l'Ajuntament, www.castello.es, i en la més específica sobre la Marjaleria, https://solucionsreals.es/marjaleria/es/.

La documentació també es pot consultar en la Secció d'Ordenació i Gestió Urbanística i Territorial, situada en la quarta planta del carrer Enmig número 82, i en la Tinència d'Alcaldia del Grau, situada en el passeig Bonavista número 28, en horari d'atenció al públic de 9.00 a 14.00 hores.

A través d'aquest PRI s'abordarà l'ordenació i urbanització d'un àmbit de sòl urbà de baixa densitat, amb habitatge consolidat, dotant de vials i serveis urbanístics adequats. L'àmbit d'actuació, amb una superfície total d'uns 74.608 metres quadrats, afecta a 87 parcel·les i hi ha 77 habitatges.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter