Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Vicepresidència Segona ha signat un conveni amb la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes per abordar qüestions relacionades amb l'habitatge.

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i el vicepresident de la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes han subscrit l'acord per a col·laborar en matèria d'habitatge.

General 10/05/2023 Redacció Redacció
230510_VIV_foto_HIllueca_Faga

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, i el vicepresident de la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana (FAGA), Francisco Santiago Camacho, han signat un conveni en matèria d'habitatge. A través d'aquest conveni, la Generalitat aportarà una quantitat de 250.000 euros per finançar accions que estan incloses a l'Estratègia Valenciana per a la Igualtat i la Inclusió del Poble Gitano 2018-2023.

Una de les primeres accions previstes és realitzar un diagnòstic de la població gitana en relació amb l'habitatge. L'objectiu principal és eradicar el barraquisme, reduir l'infrahabitatge entre la població gitana i facilitar l'accés a un habitatge digne per a les persones gitanes. A més, es busca millorar les condicions de vida dels barris i treballar per acabar amb la segregació.

El conveni tindrà una durada fins al 31 de desembre de 2023, i es crearà una comissió de seguiment per assegurar l'adequat compliment de les activitats acordades en el conveni. Això permetrà controlar i supervisar la correcta execució de les accions previstes i garantir els resultats esperats en matèria d'habitatge per a la comunitat gitana.

Te puede interesar

IMG-0322

José Martí rep a la Unió Iberoamericana de Municipalistes

Redacció
General 19/04/2023

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut hui a una representació de la La Unió Iberoamericana de Municipalistes que es troba a la província de Castelló amb motiu de la celebració del programa acadèmic ‘La Missió Tècnica Internacional sobre Govern Local amb enfocament de gènere

Lo más visto

Newsletter