Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Generalitat i Creu Roja posen en marxa un servei gratuït de transport adaptat per a votar per a persones majors, malaltes o amb discapacitat

Per sol·licitar l'assistència del servei gratuït de transport adaptat per a votar, les persones interessades poden posar-se en contacte amb Creu Roja a partir d'aquest dijous i fins al pròxim 25 de maig.

General 18/05/2023 Redacció Redacció
Cruz Roja
Cruz Roja

És una notícia molt positiva que la Generalitat, en col·laboració amb Creu Roja, haja posat en marxa un servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a facilitar el dret a vot de les persones que ho necessiten. Això permetrà que persones amb dificultats de mobilitat, ja siga per edat, malaltia o altres motius, puguen exercir el seu dret democràtic sense problemes.

La possibilitat de sol·licitar l'assistència des de diversos mitjans, com ara el telèfon i el correu electrònic, així com a través dels centres hospitalaris, fa que siga més accessible per a les persones interessades.

A més, l'existència de serveis d'autobusos en diversos municipis per al transport d'electors que resideixen en zones de difícil accés als col·legis electorals és una mesura addicional que facilita la participació ciutadana.

Aquestes accions conjuntes demostren l'esforç de les institucions per garantir la inclusió i la igualtat d'oportunitats en el procés electoral, donant suport a les persones amb dificultats perquè puguen exercir el seu dret a votar de manera plena i sense barreres.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter