La Generalitat i Creu Roja posen en marxa un servei gratuït de transport adaptat per a votar per a persones majors, malaltes o amb discapacitat

Per sol·licitar l'assistència del servei gratuït de transport adaptat per a votar, les persones interessades poden posar-se en contacte amb Creu Roja a partir d'aquest dijous i fins al pròxim 25 de maig.

General 18 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Cruz Roja
Cruz Roja

És una notícia molt positiva que la Generalitat, en col·laboració amb Creu Roja, haja posat en marxa un servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a facilitar el dret a vot de les persones que ho necessiten. Això permetrà que persones amb dificultats de mobilitat, ja siga per edat, malaltia o altres motius, puguen exercir el seu dret democràtic sense problemes.

La possibilitat de sol·licitar l'assistència des de diversos mitjans, com ara el telèfon i el correu electrònic, així com a través dels centres hospitalaris, fa que siga més accessible per a les persones interessades.

A més, l'existència de serveis d'autobusos en diversos municipis per al transport d'electors que resideixen en zones de difícil accés als col·legis electorals és una mesura addicional que facilita la participació ciutadana.

Aquestes accions conjuntes demostren l'esforç de les institucions per garantir la inclusió i la igualtat d'oportunitats en el procés electoral, donant suport a les persones amb dificultats perquè puguen exercir el seu dret a votar de manera plena i sense barreres.

Te puede interesar
Lo más visto