Abans de finalitzar l'any, Nules comptarà amb les instal·lacions del Casal Jove totalment renovades

Aquesta actuació ha requerit una inversió total de més d'un milió d'euros, amb una subvenció concedida de més de 700.000 euros

General 29 de junio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1925

L'Ajuntament de Nules comptarà abans de finalitzar l'any amb les instal·lacions totalment renovades del Casal Jove. Aquesta informació ha estat compartida per les regidores d'Educació i Infància, Rosa Ventura, i de Joventut, Blanca Silvestre, durant la seva visita a les obres juntament amb els tècnics responsables.

L'actuació ha suposat una inversió total de 1.076.842 euros, amb una subvenció de 708.019,63 euros concedida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a través del Programa d'Impuls a la Rehabilitació dels Edificis Públics per a les Entitats Locals.

Les obres van començar al gener i tenen com a objectius principals l'estalvi energètic i la millora de l'accessibilitat. Està previst que el consum energètic es redueixi en més d'un 70%, convertint l'edifici en un consum energètic pràcticament nul. Per aconseguir això, s'han incorporat al Casal Jove sistemes d'aïllament tèrmic a les façanes, aïllament acústic en els trasdosats interiors i aïllament en els falsos sostres. També s'han instal·lat altres sistemes com bombes de captació d'energia geotèrmica, captadors fotovoltaics, sistemes de renovació d'aire amb recuperació de calor, fusteries tèrmiques i vidres més eficients.

A més, s'ha previst la construcció d'una passarel·la interior en rampa per a dotar l'edifici d'accessibilitat universal i s'han instal·lat dos ascensors. Amb aquestes obres, s'adapta el Casal Jove a les necessitats actuals com a centre de dinamització per a joves de 12 a 30 anys i com a centre homologat de formació per a persones adultes. S'han renovat completament els espais interiors i s'han dotat les instal·lacions amb les tecnologies de comunicació més actuals.

Te puede interesar
Lo más visto