Durant el primer semestre de 2023, SECOT Castelló ha promogut la creació de 32 noves empreses i la generació de 45 llocs de treball

A través de les 165 assessoraments realitzats durant aquest període, aquesta associació, formada per executius seniors, ha aconseguit un rècord històric en la seva activitat

General 03 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1975

El perfil majoritari dels emprenedors mentoritzats per SECOT Castelló correspon a joves de 18 a 35 anys (40%), mentre que els grups d'edat de 36 a 45 anys i de 46 a 60 anys representen, en tots dos casos, un 30% del total d'assessorats.

Entre les persones mentoritzades per SECOT Castelló durant el primer semestre de 2023, predominen lleugerament les dones amb un 52%. Pel que fa a la nacionalitat, els ciutadans espanyols són majoria amb un 69%, seguits a gran distància per assessorats d'altres països d'Europa (16%) i d'Amèrica Llatina (un 12%).

Pel que fa als sectors, els projectes assessorats estan especialment relacionats amb l'hostaleria, el comerç, la tecnologia i la sostenibilitat.

Fins al 30 de juny d'enguany, SECOT Castelló ha prestat la seva experiència i coneixements a un total de 165 sol·licituds presentades, sent la delegació de SECOT amb el major nombre de projectes assessorats a tot Espanya.

Aquest nombre d'assessoraments ja supera àmpliament els realitzats durant tot el 2022 i suposa un rècord històric en els 14 anys d'existència de SECOT Castelló.

En aquest sentit, el president de SECOT Castelló, Juan José Montoro, destaca aquesta "intensa i elevada" activitat realitzada pels 28 membres de l'entitat i considera molt important la incorporació enguany de tres nous assessors seniors i dos socis adherits per afrontar aquest notable augment d'assessoraments.

Montoro, d'altra banda, ha destacat la consolidada col·laboració de SECOT Castelló amb diferents institucions de la província, com ho corroboren, en les últimes setmanes, la renovació del conveni amb la Universitat Jaume I i la plena integració com a entitat associada al CEEI Castelló.

Col·laborant amb l'ecosistema emprenedor

Els serveis d'assessorament realitzats per SECOT Castelló se centren tant en fomentar l'autoocupació i donar suport a aquells amb poques oportunitats laborals, principalment en els sectors del comerç i l'hostaleria, com en promoure una cultura emprenedora àmplia, impulsada per la vocació i el suport a l'ecosistema empresarial, destacant la importància d'altres sectors en constant evolució, com la tecnologia i la sostenibilitat, sent conscients que les startups juguen un paper vital en la innovació i el desenvolupament econòmic.

Te puede interesar
Lo más visto