L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, s'ha reunit amb empresaris del sector turístic de la localitat

A més, l'alcalde ha aprofitat per presentar als representants turístics al nou regidor de Turisme, Thomas Maier, i a la persona que des de fa més de dos mesos està al capdavant de la Tourist Info de Sant Jordi

Economía 17 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2183

Iván Sánchez Cifre ha assegurat que "la indústria turística és ja molt important per al poble i en el futur volem que ho siga encara més. Per això són fonamentals aquestes reunions per a anar junts de la mà i aconseguir que, cada vegada, creixquen més i generen més llocs de treball no sols a Sant Jordi, sinó en tota la comarca".

L'alcalde de Sant Jordi també els ha explicat el programa d'activitats que ha organitzat l'Ajuntament de Sant Jordi per aquest estiu, en el qual "hi ha moltes accions encaminades a mobilitzar a molta gent i atraure visitants durant molts dies tant al poble com a la Urbanització Panoràmica Golf. Són especialment importants les Festes Majors que se celebren des del 21 fins al 31 de juliol, com la Mostra d'Oficis Tradicionals, que enguany és d'Interès Turístic Provincial i se celebrarà els dies 5 i 6 d'agost".

En aquesta trobada, la responsable de la Tourist Info de Sant Jordi també ha facilitat material informatiu i promocional de les opcions que ofereix la localitat, així com ha recollit, igual que el regidor de Turisme, les suggeriments que han aportat els representants del sector en la reunió.

Entre ells hi ha empreses i emprenedors que gestionen cases rurals, càmpings, apartaments turístics i un aparcament de caravanes, entre d'altres. Cal tenir en compte que, especialment a Panoràmica, hi ha molts apartaments turístics per als visitants que arriben atrets pel golf. Cal tenir en compte que la població de Sant Jordi es multiplica a l'estiu, atrets en gran part pel turisme esportiu.

Te puede interesar
Lo más visto