Els ondencs proclamen a Rosana Asensio Martí com a Reina Infantil de la Fira d’Onda 2023

La Cort d'Honor rep les bandes en un acte amb actuació del Centre de Dansa i presència d'escoles i entitats

Cultura 08 de octubre de 2023 Redacció Redacció
sds

Onda ha proclamat Rosana Asensio Martí com a Reina Infantil de la Fira 2023 en un acte celebrat en el Teatre Mónaco. La jove comença el seu regnat, a penes dues setmanes abans que comence la setmana gran de festes a la localitat.

La Reina Infantil de la Fira 2022, Mireia Marco Pitarch, ha sigut l'encarregada d'imposar la banda a la seua successora. A Rosana l'acompanyaran en la Cort d'Honor: Valentina Martínez Isert, Paula Perelló Chamorro i Elsa Vives Rubio.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, han entregat les insígnies, de part de l'Ajuntament, a la nova Reina i Dames; i els han transmès la seua felicitació. "Estem segurs que Rosana i la seua Cort d'Honor seran unes magnífiques representants de tots els xiquets i xiquetes ondencs", ha declarat Ballester.

L'acte ha sigut presentat per Neus Guillamón i David Pierna, alumnes de quart d'ESO de la Mare de Déu del Carme. A més, ha comptat amb la participació de la Unió Musical Santa Cecília d'Onda i l'actuació del Centre de Dansa d'Onda que ha interpretat una versió del ballet 'This Is Me'. A més, diverses entitats, barris, col·legis, pobles veïns i familiars han volgut pujar a l'escenari per homenatjar les representants de la Fira.

Proclamació de la Reina de la Fira d'Onda 2023

Cal destacar que el pròxim dissabte, 14 d'octubre, el Teatre Mónaco d'Onda tornarà a vestir-se de gala per a celebrar l'acte de proclamació de la pròxima Reina de la Fira, Paula Piquer Marín; i la seua cort d'honor formada per les dames Sandra Ferrandiz Peña, Angela Guillamón Périz, Daría Ramón Cocu, Ainoa Valero Ferrandiz i Begoña Zarzoso Martí.

Te puede interesar
Lo más visto