Defensa de la igualtat a onda: psoe evita el debat en ple

El Ple de l'Ajuntament d'Onda es va reunir de manera extraordinària per a abordar un tema crucial: la defensa de la igualtat de tots els espanyols i l'oposició a la llei d'amnistia

Política 20 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
20231111101404_IMG_0036

Onda, 20 de novembre de 2023 

La proposta, presentada per l'equip de govern, va trobar el rebuig de Compromís i l'absència deliberada dels regidors del PSOE, els qui van considerar que el tema no contribueix al benestar dels ciutadans.

En un comunicat enviat per registre d'entrada, el grup socialista va anunciar la seua decisió de no participar en el debat sobre la defensa de la Constitució Espanyola, la igualtat i el respecte a l'Estat de Dret, al·legant que no està directament relacionat amb el benestar dels veïns. La portaveu de l'equip de govern, María Prades, va lamentar esta absència deliberada i falta de respecte cap als ondenses, assenyalant que es prendran mesures disciplinàries corresponents.

Prades va defensar la proposta, destacant que és una moció en contra d'acords que han possibilitat la investidura, com l'amnistia a delinqüents i pròfugs, la interferència amb el poder judicial, el perdó de deutes a canvi de vots i la venda de principis constitucionals que sustenten la democràcia.

La portaveu va insistir que no es pot permetre que els ciutadans d'Onda siguen considerats inferiors davant la llei en comparació amb delinqüents i líders independentistes catalans, els qui ara reben amnistia pels seus delictes a canvi de vots per al govern central.

Finalment, l'alcaldessa, Carmina Ballester, va tancar la sessió plenària reafirmant el compromís de l'Ajuntament d'Onda en la defensa de principis democràtics, la unitat d'Espanya, la monarquia parlamentària, la separació de poders, la llibertat, la igualtat i el pluralisme al país.

Te puede interesar
Lo más visto