Clausura de la V Edició del Fòrum de l'Aigua a Castelló per l'Alcaldessa Begoña Carrasco

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha presidit la clausura de la V Edició del Fòrum de l'Aigua, organitzat pel periòdic Mediterrani i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló

Successos 25 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-11-24 at 22.00.05

L'esdeveniment, celebrat en la Cambra de Comerç de Castelló, ha destacat la importància del cicle integral de l'aigua en els projectes estratègics per a la recuperació i transformació econòmica (PERTE) i la col·laboració públic-privada.

La jornada va comptar amb la participació d'experts en el camp, com Teodoro Estrela, director general de l'Aigua del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic del Govern d'Espanya, els qui van analitzar la gestió de l'aigua a Espanya i les oportunitats que ofereix el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En la seua intervenció, l'alcaldessa va felicitar el periòdic Mediterrani per abordar un tema crucial per al present i futur del planeta. Va destacar la importància de proveir a la ciutadania amb aigua de màxima qualitat i garanties, emfatitzant la necessitat d'augmentar l'eficiència a través de la digitalització. Carrasco va anunciar que, amb el PERTE, es duran a terme iniciatives com la sensorización de l'aqüífer central, la millora de l'estació depuradora i el desenvolupament d'una plataforma de gestió i control del cicle urbà de l'aigua a Castelló. L'alcaldessa va reafirmar el compromís de l'Ajuntament amb un model de ciutat intel·ligent, eficient i sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto