El Ajuntament de Castelló i el (CEEI Castelló) han unit forces per promoure l'emprenedoria i la innovació a la ciutat

Aquesta col·laboració es tradueix en una sèrie de esmorzars de treball mensuals, anomenats CaféCREA, que es duran a terme de manera alternada als vivers d'empreses CIES i CEEI

General 01 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5463

L'objectiu és fomentar les connexions empresarials i proporcionar un espai per compartir sinèrgies entre les empreses emergents i startups de la ciutat. L'esdeveniment inaugural d'aquesta col·laboració tindrà lloc el 4 d'abril a les instal·lacions del CEEI Castelló, on l'empresa Eyesynth presentarà el seu innovador projecte.

Aquests encontres mensuals oferiran una plataforma perquè les empreses compartisquen experiències, reptes i projectes innovadors, amb la participació activa tant de les empreses allotjades als vivers com de la comunitat empresarial local. La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, destaca la importància de promoure la innovació i el talent emprenedor a la ciutat, considerant-los una aposta segura per al seu desenvolupament econòmic.

Per la seva banda, Alexandra Badoiu, directora en funcions del CEEI Castelló, ressalta el compromís de la institució amb la creació d'espais que fomenten la connexió, la col·laboració i el creixement empresarial. Els esmorzars de networking inclouran presentacions de les empreses convidades, seguides de sessions de café networking per facilitar la interacció i l'establiment de col·laboracions entre els assistents.

Aquest cicle d'esdeveniments es durà a terme de manera alternada entre les instal·lacions del CIES i del CEEI, oferint així una plataforma contínua per a l'intercanvi d'idees i l'establiment de noves connexions a la comunitat empresarial de Castelló.El compromís de l'Ajuntament de Castelló amb el foment de l'emprenedoria es reflecteix en l'èxit continu dels Networkings CaféCREA, i la incorporació del CEEI a aquestes iniciatives promet impulsar encara més la innovació i el creixement empresarial a la ciutat.

Amb una agenda mensual establerta, aquests esmorzars de treball oferiran un espai constant per a l'intercanvi d'idees, la col·laboració i l'establiment de noves connexions a la comunitat empresarial de Castelló.

El CEEI Castelló és una associació sense ànim de lucre amb 26 anys d'experiència en la promoció de la cultura emprenedora i la innovació local. El seu objectiu és generar riquesa i ocupació en el teixit empresarial de Castelló, brindant assessorament i suport a emprenedors i empreses per al seu creixement i desenvolupament mitjançant la innovació.

Te puede interesar
Lo más visto