El diumenge a les 23:20 h, el Consorci de Bombers de Castelló es va mobilitzar cap a un tràgic accident de trànsit que va tenir lloc a la localitat de Jérica

Davant la gravetat de la situació, dues dotacions del parc d'Alto Palancia i una unitat de comandament del parc de Plana Baixa van ser enviades al lloc per prestar assistència

Successos 08 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5574

En arribar al lloc de l'incident, els bombers van confirmar la presència de persones atrapades al vehicle accidentat. De manera immediata, es van iniciar les tasques d'excarceració amb l'objectiu de rescatar els ocupants. No obstant això, lamentablement, es van trobar dos homes sense vida dins del cotxe.

En el vehicle també viatjaven altres tres persones, incloent un menor, els quals van resultar ferits i van ser atesos pels serveis sanitaris presents a la escena. A més de l'equip de bombers, la Guàrdia Civil de Trànsit es va desplaçar al lloc per investigar les circumstàncies de l'accident i brindar suport en la gestió del trànsit.Aquest tràgic succés ha commocionat la comunitat local i ha posat de manifest la importància de la resposta ràpida i la coordinació dels serveis d'emergència davant situacions d'aquest tipus.

Les autoritats continuaran investigant les causes de l'accident per determinar les mesures necessàries per prevenir futurs incidents semblants i garantir la seguretat dels ciutadans a les carreteres.

Te puede interesar
Lo más visto