La Oreja de Van Gogh, serà l'atracció principal del 55 Sexenni de Morella el 18 d'agost

El concert se celebrarà a l'Espai Firal i s'espera que sigui un dels moments culminants de les festivitats

Cultura 14 de mayo de 2024 Redacció Redacció
IMG_6124

La banda, coneguda pels seus èxits i el seu ampli seguiment tant a Espanya com a Amèrica Llatina, oferirà un repertori especial que abastarà les seves principals cançons, convertint la nit en un espectacle inoblidable per als assistents.

La incorporació de La Oreja de Van Gogh al programa del Sexenni de Morella representa un impuls significatiu per a la festivitat, atreient a un públic divers de totes les edats i contribuint a la promoció cultural i l'entreteniment a la regió. S'espera que la presència de la banda generi un gran interès tant entre els habitants locals com entre els visitants d'altres localitats properes.

Les entrades anticipades per al concert estaran disponibles properament, la qual cosa permetrà als aficionats assegurar-se un lloc en aquest esdeveniment tan esperat. A més, l'Ajuntament de Morella es farà càrrec de finançar l'actuació, utilitzant els ingressos de les entrades venudes, així com les subvencions proporcionades per entitats com la Diputació i la Generalitat.

La Oreja de Van Gogh en el 55 Sexenni de Morella promet ser un moment destacat en el calendari d'esdeveniments de la regió, oferint als assistents una experiència musical única i inoblidable.

Te puede interesar
Lo más visto