Onda aprova el major pla d’inversió de la seua història amb 16,4 milions d’euros

El pla Horitzó Inversor, amb 25 projectes clau, busca modernitzar infraestructures i promoure la sostenibilitat al municipi

Economía20 de septiembre de 2024Ernesto BirembergErnesto Biremberg
IMG_8012

El ple de l’Ajuntament d’Onda ha aprovat hui, en una sessió extraordinària, el major pla d’inversió en la història de la ciutat: l’Horitzó Inversor 2024-2027, amb un pressupost de 16,4 milions d’euros. Este pla estratègic inclou 25 projectes dirigits a millorar la infraestructura local, augmentar la sostenibilitat i revitalitzar els espais públics. Entre les iniciatives destacades es troben la renovació paisatgística del Castell, amb una inversió de 2,9 milions d’euros, i la creació del Pulmó Verd, que connectarà diversos barris mitjançant un extens espai natural.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha ressaltat que esta ambiciosa iniciativa ha sigut possible gràcies a la gestió econòmica responsable, que ha deixat el deute municipal a zero, permetent l’accés a fons europeus. Ballester també ha subratllat la importància de la participació ciutadana en el disseny d’estos projectes i ha destacat altres intervencions clau com la remodelació de la Plaça Espanya, l’ampliació del cementeri i la restauració d’edificis històrics, tot amb l’objectiu de convertir Onda en un referent de modernitat i qualitat de vida a Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto