Cooperació i Creu Roja reforcen els seus projectes internacionals contra la COVID-19

L'organització gestiona més de 20 projectes finançats per la Generalitat en matèria d'ajuda humanitària, cooperació i educació per a la ciutadania global

General 14 de julio de 2020 REDACCIÓ
0b0b0700-0e85-4fc0-995e-65321669525d

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, acompanyada de la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo, han visitat la seu local de la Creu Roja Espanyola a València, on han fet balanç dels projectes i les línies de treball conjuntes dutes a terme per la conselleria i l'organització en matèria de cooperació internacional.

Pérez Garijo i Angulo a més han aprofundit en els 20 projectes actius ara mateix, en cartera de cooperació internacional a la Comunitat Valenciana, que compten amb finançament de la Generalitat Valenciana. Un d'ells, recentment aprovat pel Comité Permanent d'Acció Humanitària, està situat a Ruanda i proporciona una resposta en matèria de salut i mitjans de vida a les persones afectades per la COVID-19 al país.

La consellera ha destacat el «paper fonamental d'organitzacions com Creu Roja i altres ONGs en la lluita contra la pandèmia, facilitant recursos a qui res té, actuant en sistemes econòmics i sanitaris summament vulnerables i que requereixen de la nostra ajuda».

«El compromís i treball de Creu Roja en la lluita contra la pandèmia i els seus efectes en les persones vulnerables, no sols ha estat present dins de les nostres fronteres, sinó també fora d'elles. És un problema global i, també des de la Comunitat Valenciana, no oblidem a les persones vulnerables a tot el món reforçant i donant suport a projectes de cooperació, com és aquest que desenvolupem a Ruanda», segons Galvañ.

Te puede interesar
Lo más visto