The Other i Skins són els guanyadors al Festival de Curtmetratges Agustí Comes

El festival celebrat al ''Vinaròs Arena'' en la plaça de bous va rebre 893 obres procedents de 41 països.

05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
festival-curtmetratges-lliurament-premis-970x350

The Other i Skins han sigut els guanyadors de la XIX edició del Festival de Curtmetratges Agustí Comes, celebrat al ''Vinaròs Arena'' en la plaça de bous.

El primer tinent d'alcalde i edil de Festes, Turisme i Promoció de la Ciutat Marc Albella, va ser l'encarregat d'anunciar el premi del públic en un acte patrocinat pel propi Ajuntament. L'altre premi, que pertany al jurat, a càrrec de la Fundació Caixa Vinaròs, va ser entregat per la seua presidenta, Josefa Gondomar. 

Els triats, en tots dos casos, són premiats amb 1.000 euros i una estatueta de Lukas Ulmi. Per les raons excepcionals produïdes pel coronavirus, els directors dels curts guanyadors no van poder desplaçar-se fins a Vinaròs, per la qual cosa van agrair el premi a través d'un vídeo

The Other, de Samko Brothers és un curtmetratge iranià que tracta d'un home religiós i tradicional que, després de la mort de la seua dona, sospita que aquesta tenia una relació amb un altre home. D'altra banda, Skin va guanyar l'Oscar al millor curtmetratge en la 91 edició dels premis i la seua temàtica és el racisme. Està basat en la història real de Byron Widner, un supremacista blanc que es va sotmetre a una àmplia cirurgia per a eliminar tots els seus tatuatges neonazis que omplien el seu cos per a reformar-se.

Lo más visto