Vinaròs demana civisme en l'hora de tirar els residus

Aquesta petició sorgeix com a resultat que en els últims mesos s'ha registrat un increment significatiu de les deixalles que es depositen en els contenidors

General 26 de agosto de 2020 REDACCIÓ
17036836-gran-montón-de-basura-y-waiste-en-bolsas-negras
123RF

L'Ajuntament de Vinaròs demana de nou a la ciutadania civisme en l'hora de tirar els residus per a evitar molèsties a la resta de la ciutadania, així com la mala imatge que es genera de la localitat.

I és que, en els últims mesos s'ha registrat un increment significatiu de les deixalles que es depositen en els contenidors. En concret, moltes d'ells són abocaments en el sòl o fora dels horaris establits. I això suposa un problema perqué genera l'aparició d'insectes i males olors com a conseqüència de les altes temperatures.

"Es disposa del servei gratuït de recollida de grans voluminosos, a més de l'ecoparc fix i mòbil per a gestionar de manera correcta les deixalles", ha volgut recordar la regidora d'Obres i Serveis, Carmen Morellà.

D'altra banda, ha afegit que en el cas dels enderrocs d'obra l'empresa encarregada dels treballs és la que ha de gestionar els residus de manera correcta i en cap cas tirar-lo als contenidors, com s'ha detectat en alguns punts del municipi.

Te puede interesar
Lo más visto