Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Tragsa incorpora a la Diputació de Castelló per a millorar la resposta a les emergències

La Diputació serà accionarial i disposarà de l'equip material i humà quan el necessite

General 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
josa-marta_lg

La Diputació de Castelló entrarà pròximament en el grup públic Tragsa com a accionariat. Segons el president José Martí això ''permetrà multiplicar els recursos tècnics i humans davant emergències o catàstrofes a la província i reforçar els serveis del nostre Consorci de Bombers”.

''Es tracta d'un gran avanç'', en paraules de Martí, ja que Castelló podrà fer front de qualsevol emergència de tota índole en disposar dels més de 11.000 treballadors i 1.200 màquines que conformen aquesta empresa estatal, simplement amb una sol·licitud.

Fins ara, Castelló necessitava tramitar de manera indirecta a través de tercers per a sol·licitar l'ajuda que Tragsa ofereix, però ara, sent part de l'empresa, l'ajuda serà molt més efectiva, ràpida i útil.

Castelló entrarà oficialment en e grup accionista comprant una acció valorada en 8.225 euros. Actualment, l'empresa pública està participada majoritàriament per l'Estat, a través de la SEPI i l'Administració General de l'Estat, i en menor grau per les comunitats i ciutats autònomes i diputacions provincials i capítols i consells insulars.

Durant 30 anys, Tragsa ha estat participant a l'ajuda a Castelló, ''però serà ara quan es pose per primera vegada al servei directe de la seua institució política més important”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter