Les línies de finançament públiques per a l'empresa, en el Fòrum d'Emprenedoria amb Talent de Castelló

L'esdeveniment tindrà lloc a través de Zoom dimarts que ve 29 de setembre

Economía 23 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
ceei

CEEI Castelló i Diputació de Castelló ultimen els preparatius de la segona sessió del cicle Fòrum d'Emprenedoria amb Talent, que tindrà lloc a través de Zoom dimarts que ve 29 de setembre i tractarà sobre les línies de finançament per a pimes i emprenedors en l'era post-Covid, amb la participació de representants de l'Institut Valencià de Finances (IVF), Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i Empresa Nacional d'Innovació (Enisa).

Com es va fer dies arrere amb el consultor Gonzalo Boronet en la primera sessió d'aquest cicle, la trobada virtual servirà per a continuar analitzant la situació de les empreses davant la la irrupció de la Covid-19, així com els efectes econòmics i financers de la crisi, per a dibuixar els escenaris de present i futur.

Amb places limitades i gratuïta prèvia inscripció, la jornada serà presentada per Justo Vellón, director de CEEI Castelló, juntament amb Pau Ferrando, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló. Seguidament, Inmaculada Bea, responsable d'Emprenedoria i Participades de l'Institut Valencià de Finances (IVF) parlarà sobre els instruments i línies de finançament de l'institut, mentre que Javier Mínguez, de l'Àrea d'Empreses i Associacions d'IVACE Innovació, tractarà el Pla d'I+D i innovació empresarial de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial. A continuació, Mª José Tomás, del Departament de Promoció Institucional i Cooperació Territorial del Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), presentarà les ajudes del centre per al finançament de la I+D+I. La jornada la tancarà Alberto Moratiel de l'empresa publica Enisa, que abordarà altres mesures d'impuls financer a la pime.

El fòrum és una iniciativa, dins dels Focus Pime i emprenedoria, de CEEI Castelló, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora. Així mateix, la jornada està inclosa en el programa d'enfortiment de l'ecosistema emprenedor a la província de Castelló, en el marc de les accions innovadores de foment d'ocupació, emprenedoria i promoció econòmica de la Diputació de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto