El Consell aprova un conveni per a crear un centre de referència per a la gestió de la informació i la comunicació

La seu estarà al Centre Integrat Públic de Formació Professional Misericòrdia de València

Educació 27 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
CSF CRNFP PATERNA_RECORTADO
Centre de Referència Nacional de Transformació i Instal·lació de Fusta i Suro. Generalitat Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat el conveni entre la Generalitat i el Ministeri d’Educació i Formació Professional per a la creació d’un centre de referència nacional a l’àrea professional de Gestió de la Informació i Comunicació, que s’integra dins de l’Administració i Gestió. 

Els centres de referència nacional són centres públics que realitzen accions d'innovació i experimentació en matèria de formació professional, especialitzats en els diferents sectors productius a través de les famílies professionals. En aquest cas, la seu del centre estarà al Centre Integrat Públic de Formació Professional Misericòrdia de València.

A través d'aquest conveni es millora l'eficiència de la gestió pública en l'àmbit de la formació professional, es facilita la utilització conjunta de mitjans i serveis públics a més de contribuir a la realització d'activitats d'utilitat pública.

S'acordarà un pla d'actuació plurianual per al centre, amb la mateixa duració del Pla d'actuació plurianual de caràcter estatal. Anualment, s'aprovarà un pla de treball en el qual es concretaran les actuacions que cal dur a terme i l'aportació econòmica de l'Administració General de l'Estat.

 

Te puede interesar
Lo más visto