L'Escola Municipal de Teatre de Castelló començarà a novembre

La inscripció s'obrirà el 13 d'octubre i el 29 es realitzarà el sorteig per cobrir les 125 places disponibles

Cultura 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
061020 Escola Municipal Teatre Castelló (arxiu)
Reunió sobre l'inici de l'Escola Municipal de Teatre. Ajuntament de Castelló

L’Escola Municipal de Teatre de Castelló podrà començar a funcionar a principis de novembre, així ho ha resolt la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló. Així, la inscripció s'obrirà del dia 13 al 26 de d’octubre i el dia 29 es realitzarà el sorteig entre les persones aspirants a entrar a l'escola per a cobrir 125 places de les 160 disponibles, ja que una part de les vacants estan cobertes per promoció d'alumnat de l'any anterior.

L'objectiu del projecte és fomentar l'evolució en el treball actoral i a aprendre a respectar, a saber treballar en equip i que els alumnes aconseguisquen ser crítics i analítics. A més de la creació d'un projecte pedagògic, també es pretén fomentar la creativitat, la imaginació i les tècniques de treball de l'alumnat per tal de millorar-les i facilitar d'aquesta manera la comunicació verbal i el treball corporal i físic.

«Tornem a la normalitat cultural, també amb el projecte de l'Escola Municipal de Teatre, el qual ampliem ara amb tres nous grups, amb capacitat per a 60 alumnes més, per a poder donar resposta a la gran demanda que registra aquesta activitat», ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha reconegut la funció de l’escola per tal «acostar el teatre a persones de totes les edats i que aquest servisca per a fomentar la convivència i l’estima per la cultura».

Classes: horaris i mesures sanitàries

La formació dels grups, el desenvolupament de les sessions i l’accés i l’eixida a les instal·lacions es faran seguint el protocol sanitari definit per l’equip municipal de prevenció de riscos laborals.

Les classes s'impartiran de dilluns a dijous en horari de 17.30 a 19.15 hores per als grups d'infantil i juvenil i de 19.15 a 21.00 hores per al grup d'adults. L’alumnat estarà dues aules separades: l'aulari 'A' per al grup d'infantil, i l'aulari 'B' per al grup juvenil i d'adults. A més, els grups estan dividits en subgrups, en funció del seu nivell.

Te puede interesar
Lo más visto