Castelló triplicarà la presència dels ecoparcs mòbils al carrer a partir de novembre

El nou horari s’aplicarà a partir del dia 2, quan el servei començarà a funcionar també de vesprada

General 20 de octubre de 2020 REDACCIÓ
201020 Garcia Ecoparc Mòbil Majaleria

L’Ajuntament de Castelló ha confirmat l’ampliació del servei dels serveis de l’ecoparc mòbil, una mesura que permetrà triplicar la presència als carrers de la ciutat dels vehicles de recollida selectiva. Amb un nou horari de vesprada i més punt de recollida, el nou servei s’activarà el pròxim 2 de novembre.

 El regidor de Reciclatge i Neteja, Ignasi Garcia, ha posat l’accent en la importància d’«acostar a la ciutadania el servei de l’ecoparc i fer-ho amb la informació adequada per a que aprofiten al màxim aquest servei públic». «Volem combatre l’abandonament irregular de residus en la via pública i per això apostem per facilitar al màxim l’accés als ecoparcs amb aquest nou servei mòbil», ha explicat Garcia, qui també ha recordat que als punts nets hi haurà personal especialitzat per tal d'assessorar la ciutadania i garantir un ús correcte de cada contenidor.

 Així, el servei gestionat per l’àrea de Reciclatge i Neteja passarà d’estar obert 24 hores a la setmana per a estar-ho 72 hores. El nou horari serà de matí de 7.15 hores a 13.15 hores per al camió de l’ecoparc, mentre que el contenidor multiusos funciarà de 7.15 a les 14.15 hores. De vesprada, estaran operatius de 14.15 hores  a 20.15 hores, en ambdós casos.

 Pel que fa a les ubicacions, dilluns de matí els punts nets estaran al Camí Caminàs, carrer Botànic Cavanilles i el Passeig de la Universitat i de vesprada se situaran al carrer Riu Sella a l’alçada del Palau de la Festa i a la plaça Herrero Teixidor. Dimarts dematí, el veïnat els trobarà al carrer de l’Illa i a l’Avinguda Chatelerault a l’alçada del carrer Mª Teresa González Justo. De vesprada, l’ecoparc visitarà els carrer Mestre Ripollés, Clara Campoamor i l’Illa.

 

Te puede interesar
Lo más visto