L'Ajuntament de Castelló i El Consell incorporen una nova oficina d'atenció turística en l'Estació de Castelló

Per a ampliar la xarxa d'oficines de turisme de la capital de la Plana es destinarà un màxim de 4.000 euros

General 07 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Tren_Castelló_-_5

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Castelló de la Plana per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, a través del manteniment i actualització en aquesta xarxa de les oficines d'informació turística del municipi. Mitjançant aquest acord s'incorpora una nova oficina d'atenció turística de la ciutat de Castelló a la Xarxa Tourist Info que es denomina Tourist Info Estació de Castelló. Aquesta nova oficina se situa en una infraestructura estratègica com és l'estació de l'AVE de Castelló de la Plana.

Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà amb l'Ajuntament amb la quantitat màxima de 4.000 euros per a l'adequació i millora de la xarxa d'oficines Tourist Info de Castelló. Així, Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament es comprometen a prestar-se col·laboració mútua en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, cooperant en la incorporació, el funcionament i l'operativitat plena de les oficines d'informació turística situades en el municipi (Tourist Info Castelló, Tourist Info Estació de Castelló i Tourist Info Castelló-Gurugú), que quedaran integrades en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.


El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d'informació de l'oferta turística de la ciutat de Castelló de la Plana, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana. Per part seua, l'Ajuntament de Castelló de la Plana es compromet a sostindre econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

Te puede interesar
Lo más visto