Marina d’Or tanca tots els seus hotels fins a febrer degut a l'evolució de la pandèmia

Sanitat 09 de noviembre de 2020 Redacció
1561140198_154682_1561140458_miniatura_normal

Les restriccions imposades a la mobilitat de les persones, als aforaments i, en general, a l'activitat turística han fet que Marina d’Or haja decidit tancar al complet la seua planta hotelera, a l'espera de veure de quina manera evoluciona la pandèmia. En principi, el que és segur és que aquesta mesura es mantindrà almenys fins a febrer del pròxim any. Ací, el comunicat de l'empresa. La culminació d'aquest procés ha sigut la clausura del seu hotel de cinc estreles. Durant el mes passat ja s'havien anat clausurant tots menys el de cinc estreles, una vegada passades les dates en les quals encara arribaven visitants, com per exemple el pont d'octubre.

No obstant això, les circumstàncies que imposa l'alerta sanitària han fet que l'empresa s'haja inclinat per tancar també les portes del seu establiment estrela, que compta a més amb el balneari, un element d'atracció de turistes. Des de l'empresa expliquen que aquells clients que tingueren reserves per a dates en les quals el complex vacacional romandrà tancat podran "modificar les dates de la reserva per a una nova data sense cap cost extra" o bé "sol·licitar la devolució de les quantitats entregades a compte".

Aquesta decisió arriba escassament quatre mesos després que el complex obrira de nou les seues portes després del confinament per a afrontar la campanya d'estiu. Un període d'alerta sanitària en el qual, d'altra banda, Marina d’Or va cedir habitacions d'hotel a les autoritats perquè foren traslladats allí pacients lleus amb *coronavirus que, requerint aïllament domiciliari, no pogueren fer-ho en els seus propis domicilis.

Te puede interesar
Lo más visto