Papa Noel i els Reis Mags portaran a casa dels onders regals triats en els comerços i hostaleria local

Onda Centre Comercial i HosturiOnda s'alien per a posar en marxa una campanya solidària a favor de Creu Roja i Càritas

General 17 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_6113

Aquest Nadal els onders que ho desitgen podran encarregar a Papa Noel i als Reis Mags, per mediació de voluntaris de Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que porten a casa dels seus sers estimats els regals triats en els comerços i establiments hostalers locals.

Aquesta innovadora campanya solidària naix de l'aliança entre l'Ajuntament d'Onda i les patronals del comerç, Onda Centre Comercial, i hostaleria, HosturiOnda, i persegueix el doble objectiu de fomentar el comerç i l'hostaleria local, d'una banda, i ajudar a les persones més necessitades, per un altre.

Així, en qualsevol dels establiments participants en la campanya el client podrà sol·licitar, per un donatiu de tres euros que anirà destinat íntegrament a Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que emissaris de Papa Noel o els Reis mags porten el regal al domicili que indique.

Així ho ha anunciat aquest matí la regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, al costat dels representants d'Onda Centre Comercial, Pilar Feliu, i de HosturiOnda, Cristina Lungu. “En aquests moments tan difícils per a tots des del govern municipal volem estar al costat del nostre comerç i hostaleria per a ajudar-los a tirar avant. Amb aquesta iniciativa no sols incentivem que els diners dels onders es queden a Onda, sinó que anomenem a la solidaritat dels veïns amb aquells que necessiten de la nostra ajuda en aquests moments”, ha explicat Balla.

En paral·lel, tots els que participen en aquesta campanya comercial entraran en el sorteig d'un gran premi de 2.000 euros i 20 premis de 200 euros en forma de val per a utilitzar en qualsevol dels comerços associats a Onda Centre Comercial.

D'altra banda, cal recordar que l'Ajuntament d'Onda i la Cambra de Comerç de Castelló s'han aliat per a desenvolupar l'aplicació 'Onda Shopping', una eina de comunicació directa entre els comerciants i clients del municipi que permet geolocalizar els punts de venda, comprar productes i accedir a múltiples ofertes, esdeveniments i informació turística entre altres possibilitats. L'app mòbil ja es pot descarregar en el Play Store de per als sistemes Android i en l'Apple Store per als dispositius IOS.

Te puede interesar
Lo más visto