Castelló viurà els premis a l'exportació, turisme i el guardó ‘Accord’ el 25 de novembre

L'acte tindrà lloc en la sala d'actes amb aforament molt reduït i podrà seguir-se en directe a través de les xarxes socials.

General 19 de noviembre de 2020 Redacció
descarga

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló entregarà el dimecres 25 de novembre a les 19.00 hores, els seus Premis a l'Exportació, Turisme i Guardó Accord 2019 en un acte que, sota el patrocini de Banc Sabadell, és un dels esdeveniments anuals més excel·lents de reconeixement a aquelles empreses de la província que destaquen en cadascuna de les seues diferents categories.

Els premis a l'Exportació, els reconeixements amb major trajectòria a la província, reconeixen el paper que han vingut desenvolupant en l'àmbit de la internacionalització, quatre empreses de la província en la seua edició de 2019. En la categoria Pime Exportadora, Blasco Fruit, S.L., en Trajectòria Internacional, Fills de Francisco Gaya Forés, S.L., en la categoria més ben Emprenedor, Rúbrica Enginyeria i Arquitectura. Finalment, el Premi Extraordinari ha sigut per a Port Castelló.

Quant a Turisme, en la categoria d'Innovació, l'empresa premiada ha sigut u77654Intur Restauració Col·lectiva, mentre que Thalasso Hotel Termes Marines El Palasiet ha sigut reconeguda per la seua Trajectòria. Finalment, s'ha atorgat l'Esment Especial al Festival Internacional Rototom. Finalment, el Guardó Accord a la Qualitat Social, el rebrà Akiwifi.

Els Premis de Cambra 2019, estan patrocinats per Banc Sabadell, i tenen com a objectiu reconéixer els valors que les empreses castellonenques venen impulsant en els diferents sectors. L'acte, que tindrà lloc en la sala d'actes amb aforament molt reduït, podrà seguir-se en directe a través de les xarxes socials de la pròpia Cambra. Així, per a l'ocasió s'ha establit les corresponents mesures sanitàries preventives que acompanyen a l'actual situació marcada per la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto