Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló acollirà la setmana vinent el sorteig del Mundial d'Handbol Femení 2021

L'alcaldessa destaca la projecció que suposarà per a la ciutat, que serà seu del campionat internacional durant el mes de desembre

Esports 09 de agosto de 2021 Redacció Redacció
06-08-21 Visita a las instalaciones del Ciutat de Castelló

Castelló serà seu el dijous que ve 12 d'agost del sorteig que definirà la fase de grups del 25é Campionat del Món d'Handbol Femení 2021, en un acte que comptarà amb la presència del president de la Federació Internacional d'Handbol (IHF), Hassan Moustafa, i del president de la Real Federació Espanyola d'Handbol (RFEBM), Francesc V. Blázquez, a més de representants de la resta de seus de la cita mundial que se celebrarà a Espanya el desembre vinent i de les institucions col·laboradores.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor l'oportunitat que suposa per a la ciutat ser seu del Mundial d'Handbol Femení al desembre i acollir la setmana vinent el sorteig del torneig. «Un acte que convertirà a Castelló en capital de l'esport internacional i que ens servirà per a projectar el nom, la imatge i els atractius de la nostra ciutat”, ha destacat. «Continuem treballant per a donar suport a l'esport femení i visibilitzar el paper de les dones; i ser seu del mundial és exemple d'això», ha ressaltat l'alcaldessa, agraint a la Federació Internacional d'Handbol i a la Real Federació Espanyola d'Handbol l'haver triat a Castelló per a acollir un sorteig que donarà el tret d'eixida al Mundial.

«El Mundial brindarà a Castelló una nova oportunitat per a la reactivació econòmica, en un any de nou marcat per la pandèmia que ha sigut molt complex per al món de l'esport, des d'on s'han fet grans esforços per a adaptar-se a les restriccions sanitàries», ha valorat l'alcaldessa. Per part seua, el regidor d'Esports, Omar Braina, ha posat l'accent en el suport als clubs i als esportistes de la ciutat, especialment a l'esport femení, que suposarà que Castelló aculla el Mundial d'Handbol Femení a la fi d'any.

El sorteig, que se celebrarà seguint totes les restriccions i recomanacions sanitàries per a la prevenció de la covid-19, tindrà lloc en la plaça Major a partir de les 22.00 hores i serà retransmés a través del canal de Youtube de la RFEBM i la IHF.

El president de la RFEBM ha agraït a la ciutat el seu esforç i dedicació per a acollir aquesta cita. «La celebració d'aquest sorteig suposa entrar en la fase definitiva del Mundial 202. Es va triar Castelló perquè és una seu que porta treballant molt temps per la revitalització de l'handbol i hem comptat amb el seu total suport i col·laboració», ha assegurat.

Està previst que el Campionat del Món d'Handbol Femení se celebre entre el 2 i el 19 de desembre en seus oficials de Catalunya i la Comunitat Valenciana. A Castelló, s'ha triat el pavelló Ciutat de Castelló per a albergar el torneig, i el Chencho, per a entrenaments. Cal recordar, a més, que és la primera vegada en la història que Espanya organitza aquest mundial, una cita que comptarà amb la presència de 32 països.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter