Detinguda per quatre suposats robatoris amb força en habitatges de Benicàssim

La dona de 24 anys d'edat va cometre els delictes suposadament el dies 24, 25 i 27 de juliol

Successos 30 de julio de 2020 REDACCIÓ
20200730-benicassin-1-detenida-robos-prensa-y-zona_xl
El Periodic

El passat dilluns 27 de juliol de 2020 Agents de la Guàrdia Civil de Benicàssim i de la Policia Local d'aquesta localitat van detindre a una dona de 24 anys d'edat per suposadament cometre un delicte de quatre robatoris amb força en habitatges de Benicàssim.

Concretament, el dia 24 de Juliol es va cometre un robatori en un habitatge d'aquesta localitat. Segons s'ha informat, diversos veïns havien vist a tres dones a l'interior de l'edifici en les hores en les quals es van desenvolupar els fets.

Per altra banda, el dia 25 de juliol en la mateixa franja horària es van cometre altres dos robatoris. El modis operandi va ser el mateix modus operandi: després d'observar edificis  idonis, aprofiten per a accedir a l'interior dels mateixos i, fracturant les portes d'entrada, accedixen als pisos que estan buits i s'emporten efectes de valor, fonamentalment joies i diners.

A més, el dia 27 de juliol un veí va avisar a la Guàrdia Civil de Benicàssim de que, en tornar a la seua casa, va observar a tres dones a l'interior de l'edifici on viu, observant diferents habitatges. Després de desplaçar-se al lloc dels fets, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Benicàssim van observar a una dona al carrer amb una actitud vigilant. Tot seguit van procedir a identificar-la i en ser traslladada a dependències policials se li va trobar ocult entre la roba un tornavís de grans dimensions, un plàstic dur dels utilitzats per a obrir portes pel mètode de la relliscada i diversos parells de guants, utilitzats per a cometre els fets delictius. D'aquesta manera, es va procedir a la seua detenció per un suposat delicte de robatori.

Així es va poder determinar la seua participació en quatre robatoris amb força en habitatges comesos els dies 24, 25 i 27 del present mes en la localitat de Benicàssim. Finalment, la dona detinguda va ser entregada en el Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto