El CD Castelló continuarà jugant en Castalia les pròximes quatre temporades

El club es farà càrrec de les reformes requerides per a la Lliga *Smartbank i l'Ajuntament les reformes estructurals

Esports 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
01-09-20-firma-convenio-1_xl

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el president del CD Castelló, Vicente Montesinos, han signat hui un contracte en el qual l'Ajuntament de Castelló cedeix al club de la ciutat l'estadi de Castalia durant quatre temporades.

“Estic molt satisfeta perquè és una mostra clara de com l'Ajuntament fa costat al club de futbol de la ciutat que acaba d'aconseguir l'ascens a Segona i agraïsc el treball i l'esforç realitzat pel club”, comenta l'alcaldessa. El president, per part seua, agraïa a l'Ajuntament que continue cedint l'estadi al club.

En aquest conveni signat s'estipula que les reformes que es duguen a terme exigides per la segona espanyola, seran assumides pel club de futbol. Mentre que, obres més estructurals o substancials seran competència de l'Ajuntament.

Reparacions internes de manteniment de l'estadi com a focus, gespa o seients, entre altres, serà responsabilitat del club. La cessió de la instal·lació va condicionada al bon ús i manteniment d'aquesta.

La cessió podria ser revocada en qualsevol moment per raons d'interés públic, quan resulte incompatible amb les condicions generals aprovades amb posterioritat, produïsca danys en el domini públic, impedisca la seua utilització per a activitats de major interés públic o menyscabe l'ús general.

Una altra clàusula del contracte és que, durant la cessió de l'estadi, el CD Castelló lluirà imprés en tots els seus equipaments l'escut institucional de l'Ajuntament de Castelló.

Totes dues parts han acordat també la creació d'una Comissió de Seguiment del conveni, amb l'objectiu de resoldre qualsevol dubte o discrepància que puga sorgir en el seu desenvolupament i execució, per a l'avaluació anual o ocasional del compliment, i per a coordinar les propostes i actuacions tendents al desenvolupament d'aquest.

Te puede interesar
Lo más visto