Controlat l'incendi d'una planta de reciclatge a Cervera del Maestre

El foc va arrasar pràcticament tota la planta de reciclatge

Successos 14 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
Incendio-planta-Cervera-120920-21-710x500

L'incendi es va produir al voltant de les deu de la nit del dissabte, quan es va donar l'alarma. Per a quan van arribar els bombers, el foc estava molt desenvolupat afectant la zona de tractament de voluminosos de la planta de reciclatge. El Consorci va mobilitzar un total de sis dotacions de Bombers, dels parcs de Baix Maestrat, Plana Baixa i Espadà-Millars, així com un camió nodrissa pesat de 35.000 litres de capacitat per a proveir aigua, i una unitat de comandament. 

D'altra banda, també van mobilitzar dues unitats de Bombers Forestals de GVA-Sgise per a controlar preventivament una zona de vegetació situada al costat de la planta incendiada i recolzar en el subministrament d'aigua. L'acumulació de residus complicava l'extinció del foc, ja que actuaven com a combustibles de les flames. Es va necessitar, per això, l'assistència dels bombers del Parc del Baix Maestrat, així com la mobilització d'un camió nodrissa, amb 35.000 litres de capacitat d'aigua.

A mitjanit es va aconseguir controlar el foc. D'una banda, els agents del Consorci Provincial de Bombers intervenien per a extingir el foc, per un altre, els bombers forestals treballaven també per a evitar que les flames pogueren estendre's pel perímetre de vegetació que envoltava la planta.

Una vegada controlat, el treball d'extinció del foc es va allargar tota la nit i part del diumenge.

Te puede interesar
Lo más visto