La Diputació reunix referents de l'emprenedoria amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora
El 19 de novembre es busca visibilitzar la presència femenina al sector de l'emprenedoria.
La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de la Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital i la Direcció General de l'Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT), han presentat en diferents municipis de la Comunitat Valenciana el programa 'Ciutadania Digital', un projecte d'actuació conjunta amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i que té com a objectiu portar la formació en competències digitals a municipis en risc de despoblació.
El programa 'Ciutadania Digital' pretén arribar a 1.000 valencianes i valencians i persegueix proporcionar eines perquè, la població dels municipis afectats per la despoblació, milloren les seues competències digitals, constituint un instrument d'inclusió i cohesió social entre les seues veïnes i veïns.
La presentació del programa ha portat a la directora general per la Lluita contra la Bretxa Digital, María Muñoz, a la directora general de AVANT, Jeannette Segarra i al secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil, a visitar diferents municipis i mancomunitats per a presentar-los les activitats formatives que s'han planificat per a les seues ciutadanes i ciutadans.
Com a primera parada, Muñoz i Segarra van exposar el programa davant el Patronat d'Alcoleja, amb la presència de 15 alcaldesses i alcaldes de municipis de la comarca alacantina del Comtat. La setmana següent van visitar el Villar, a la província de València, i van donar a conéixer el programa als habitants dels municipis de les mancomunitats de la Regió muntanyenca i l'Alt Túria; per a finalitzar a Benassal, seu de la mancomunitat de l'Alt Maestrat, on van exposar la proposta davant alcaldes de la província de Castelló.
Les accions formatives que s'han proposat en els municipis visitats, i que han rebut molt bon acolliment per part de la ciutadania, consisteixen en la impartició de tallers de 20 hores, de caràcter pràctic i amb els quals es pretén donar resposta a les necessitats més immediates de comunicació i accés a les TIC de la població. Aquests tallers són 'El teu dia a dia des del mòbil', 'Com utilitzar la tecnologia per a comunicar-se', 'Troba fàcilment informació en internet', 'Realitza les teues gestions des de casa (amb certificat electrònic)' i 'Eines per a crear els teus propis continguts digitals'.
En la seua passada edició, van participar més de 1.000 persones, principalment dones majors de 65 anys, segons les directores generals, "amb moltes ganes d'aprendre i de comunicar-se" a través de la xarxa.
El 19 de novembre es busca visibilitzar la presència femenina al sector de l'emprenedoria.
Casetes de fusta i espectacles d'animació són les novetats aquest any
Hi haurà suficients cultius per a abastir la venda nacional i les exportacions, sense la necessitat d'importacions
L'Ajuntament de Castelló reconeix el comerç local veterà de la ciutat
Les subvencions busquen fomentar l'associacionisme i donar suport a iniciatives de salut, educació i benestar social en tota la província.
L'Ajuntament renova el paviment de diverses vies clau de la ciutat i els seus voltants, amb l'objectiu de facilitar el trànsit i millorar la seguretat viària.
El nou sistema de compra en línia permet als veïns adquirir productes del Mercat Central i Sant Antoni i arreplegar-los en taquilles distribuïdes per tota la ciutat.
L'exposició estarà oberta fins al 9 de febrer al Menador de Castelló
Un esdeveniment esportiu per a fomentar la inclusió i el treball en equip
Un concert molt especial per al 22 de novembre, dia de Santa Cecília
Diversos centres educatius de Castelló s'han congregat a la Plaça Major para una lectura plurilingüe dels drets de la infança