L'Alcora realitza labors de tala d'arbres amb el risc de caiguda i plantarà nous exemplars

La finalitat de l'actuació és, d'una banda, garantir la seguretat dels vianants i, per una altra, incrementar l'arbratge urbà

General 17 de noviembre de 2022 Redacció Redacció
Samuel Falomir y Vanessa Periz

Els operaris de l'Ajuntament de l'Alcora es troben aquests dies realitzant labors de tala de diversos arbres situats en l'avinguda Tinenta General Federico Michavila.

El motiu és que presenten greus ferides en les branques, i davant la situació de perill de caiguda, el consistori ha decidit retirar aquests arbres per a la seua reposició per altres exemplars de la mateixa espècie, plataneras. “Per la seguretat dels vianants, per a evitar risc d'accident, és necessari dur a terme aquesta actuació”, han informat des de l'àrea de Parcs i Jardins, recordant que aquest estiu va caure un d'ells.

També es procedirà a la tala d'alguns arbres al carrer País Valencià, en aquest cas “perquè estan molt llenyosos” i se substituiran per exemplars “amb una copa més gran perquè facen ombra”. Concretament, es plantarà Celtis australis, espècie coneguda com ‘Lledoner’.

Plantació d'arbres

A més de reposar aquests arbres, es plantaran nous: 2 moreres en la zona del centre de salut, 3 brachichiton en el PAI Gómez, 2 alligustrum en avinguda Castelló i 3 al carrer País Valencià, 1 melia en la carretera Lucena i 2 jacaranda en la plaça Vaig moldre Custodi.
 

Te puede interesar
Lo más visto