Les candidatures per al programa d'emprenedoria 'Move-Up!' Emprén amb èxit', es podran entregar fins al pròxim divendres 26 de juny

Economía 24 de junio de 2020 Redacció
Pau Ferrando
La Diputació fa l'última crida als participacipants del programa d'emprenedoria 'Move-Up!'

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha recordat que les candidatures per a participar en el 'Move Up! Emprén amb èxit', es podran entregar fins al pròxim divendres 26 de juny. Les sessions del programa formatiu de foment a l'emprenedoria de les comarques de Castelló que porta a terme la Diputació de Castelló en col·laboració amb el CEEI es desenvoluparà entre el 7 de setembre i el 18 de desembre de 2020. Ferrando, afirma que “aquesta cinquena edició aposta per reforçar el suport a les persones emprenedores i pimes del nostre territori, especialment aquelles que necessiten més que mai una redefinició del seu model de negoci per a poder sobreposar-se a la complexa situació actual.”

Així, ‘Move Up!’ acompanyarà a 25 projectes empresarials perquè es facen realitat a la província que, a més, aspiraran a obtenir un dels tres premis per a inversió en la mateixa empresa, amb dotacions entre els 1.000 i els 3.000 euros. La iniciativa consta de tres fases i una prèvia de selecció de projectes. Les dues primeres (Awake! i Connect!) compten amb tutorials personalitzats. En finalitzar, cal que els participants defensen el seu model de negoci. En la tercera de les fases del programa, Fly & Move Up!, les candidates accediran a una formació íntegra sobre venda, comunicació i màrqueting per a potenciar la creació d'hàbits i comportaments que ajuden a enfortir la vinculació comercial amb la clientela.

Cal subratllar també que en aquesta edició s’incorporen al programa noves empreses col·laboradores com Declarando i Mirada, a més de Blast Off Partners i Pixel.com, que se sumen al suport continuat de Secot, ESIC, Universitat Jaume I i Espaitec.

Te puede interesar
Lo más visto