Les XIII Jornades Gastronòmiques de la Galera, celebrades al Grao de Castelló, han atrafegat l'escena culinària

Amb la participació de 12 restaurants del Grao, aquest esdeveniment destaca els millors plats mariners elaborats amb galera

Gastronomía 05 de febrero de 2024 Redacció Redacció

Cada restaurant ofereix menús especials on aquest ingredient principal es combina amb altres productes locals, donant als assistents l'oportunitat de gaudir d'aquest producte característic del districte marítim de Castelló de la Plana.

Els restaurants participants inclouen Casa Lola, Casa Juanito, Casa Santiago, Tasca el Puerto, Restaurante Mediterráneo, Ri&Co Restaurante, Lo de Sancho, El Mirador del Port, La Ballena, Nou Escull, Brisamar i la Ola. Organitzades per GastroGrao amb la col·laboració del Patronat de Turisme, aquestes jornades busquen destacar els productes mariners distintius de la gastronomia castellonenca.

A més de les Jornades de la Galera, està previst que se celebren altres esdeveniments gastronòmics al llarg de l'any, com les V Jornades Gastronòmiques de Cocina Marinera i les Jornades Gastronòmiques del Pulpo i la Sepia. Aquestes iniciatives tenen com a objectiu potenciar i donar a conèixer els productes locals, convertint-los en atractius turístics per a la ciutat.

Amb la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, destacant la qualitat dels productes locals i amb la Tinent d'alcaldia del Grao, Ester Giner, impulsant la promoció de la gastronomia grauera, aquestes jornades són només el començament d'una sèrie d'esdeveniments gastronòmics que es duran a terme per enalteir la riquesa culinària de Castelló de la Plana.

Te puede interesar
Lo más visto