Vila-real celebra la I Ruta Desdejunan't Vila-real

Tindrà lloc de l'1 de setembre al 30 d'octubre

Gastronomía26 de agosto de 2024RedaccióRedacció
IMG_0803

Vila-real celebra la I Ruta Desdejunan't Vila-real, una iniciativa de promoció de l'hostaleria local centrat en les cafeteries i pastisseries. Este esdeveniment tindrà lloc de l'1 de setembre al 30 d'octubre. Per a esta primera edició, des del consistori anuncien que han contactat amb 90 establiments

Per a entrar en el concurs s'ha de fotografiar el desdejuni i publicar-lo en l'App d'Instagram, en l'apartat de Stories etiquetant tant al propi local com a Ashiovi utilitzant a més el 'hastag' #rutadeldesdejuni. Els guanyadors es triaran per sorteig, sent el premi quatre vals de 50€ per a gastar en locals adherits a Ashiovi. D'altra banda, el local que més mencions aconseguisca se'l reconeixerà com el més popular.

Es tracta d'una iniciativa per a fomentar el sector hostaler del municipi. D'altra banda quant a bars i restaurants es referix continuen les edicions de la Ruta de la Tapa i les Jornades Gastronòmiques de l'Olla de la Plana.

Des de la regidoria de comerç i hostaleria de l'ajuntament de la localitat asseguren "estar compromesos amb el sector hostaler, conjuntament amb Ashiovi". Pel seu costat el president de Ashiovi afirma: "és una ocasió més per a mostrar el talent, capacitat i potència del sector local".

Te puede interesar
Lo más visto