L'Ajuntament de Castelló escomet millores en el Palau Municipal

Marco destaca que l'obra adapta l'edifici a les necessitats organitzatives i obri un accés des de la plaça del Mercadet

General 20 de julio de 2020 REDACCIÓ
NOTICIA

L'Ajuntament de Castelló està adequant els espais interiors del Palau Municipal a les noves necessitats d'organització amb l'objectiu de millorar la funcionalitat de les zones de treball i la seua relació amb els fluxos d'accés de la ciutadania, de manera que la planta baixa concentre el registre i els serveis d'atenció situats fins ara en la quarta planta, amb un nou accés des de la plaça del Mercadet.

“Estem adequant el Palau Municipal a les necessitats d'organització i distribució dels espais, facilitant l'accés de la ciutadania als serveis, de manera que els veïns i veïnes no hagen de recórrer diferents plantes de l'edifici per a fer un tràmit”, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. “L'objectiu d'aquests treballs és racionalitzar i dignificar espais, reforçar l'accessibilitat i facilitar l'atenció”, ha apuntat Marco.

Les obres s'estan duent a terme actualment, atés que els serveis d'atenció ciutadana s'han traslladat al Palau de la Festa, on, per les dimensions de l'immoble, es garanteix el compliment de les mesures de seguretat i sanitàries enfront del coronavirus en l'atenció presencial. 

Te puede interesar
Lo más visto