Safont firma el decret de licitació del PAI Golf Sant Gregori de Borriana

Està previst que l'alcaldessa signe aquest dijous el decret que permetrà la licitació de les obres en una o dues setmanes

General 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
golf-burriana-e1552933841822
Economia3

El programa d'actuació integrada (PAI) Golf Sant Gregori de Borriana està una mica més prop de fer-se realitat. I és que, l'aprovació del pla modificat és imminent, ja que han donat per finalitzada la revisió i, presumiblement, l'alcaldessa, Maria Josep Safont, signarà aquest dijous el decret que permetrà la licitació de les obres en una o dues setmanes. Així ho han comunicat fonts de la urbanitzadora Golf Sant Gregori.

L'Ajuntament ha rebut tots els documents necessaris per a poder donar el vistiplau al pas previ cara a adjudicar la construcció. No obstant això, a causa d'algunes qüestions burocràtiques que cal revisar, la ratificació oficial s'ha retardat diversos dies. L'empresa Autem va ser l'encarregada d'ajustar el planejament a la normativa en matèria de subministraments de serveis essencials.

Segons afirma la companyia promotora de la iniciativa urbanística, estan a l'espera que l'alcaldessa confirme la tramitació i han explicat que una vegada li ho comuniquen, procediran «a oferir els treballs en, com a molt, quinze dies».

«Ho tenim tot preparat i, quan coneguem els detalls de l'informe per a ajustar-nos al màxim a la legislació, l'incorporarem a les condicions dels plecs i el publicarem», ha assegurat el responsable de Golf Sant Gregori, Juan Lozano.

A més, Lozano ha destacat que el camí cap a aquesta confirmació administrativa «ha sigut dur pels nombrosos obstacles» que han trobat «per part dels tècnics municipals». I, no obstant això, diuen estar «contents i satisfets pel suport rebut de l'equip de govern, especialment de la primera edila i del regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis». «Però la nostra voluntat ha sigut sempre avançar amb la màxima seguretat jurídica, perquè entenem que és una gran inversió per a la ciutat», argumenta Lozano.

L'enderrocament de les construccions disseminades pel PAI continua, amb habitatges encara habitats per okupes, una qüestió que, segons afirma la urbanitzadora, no els preocupa, perquè una vegada licitat el projecte passarà a ser una zona en obres, «però cal mediar per a trobar una solució».

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto