Turisme reforça la promoció del destí Comunitat Valenciana a través de productes com el cinema, la Ruta de la Seda, la gastronomia o l'astronomia

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat diversos convenis amb entitats com el Club de producte Introducing Castelló, l'Associació de Productors Audiovisuals, Conhostur, l'Ajuntament d'Aras de los Olmos i Unesco

Cultura 06 de agosto de 2020 Redacció
lonja-seda
Lonja de la Seda Font: Love Valencia

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit aquest dijous diversos convenis de col·laboració per a reforçar les accions de promoció del destí Comunitat Valenciana al costat de diverses entitats per a reforçar experiències vinculades a productes com el cinema, la Ruta de la Seda, l'astronomia o el producte gastronòmic.

En concret, ha subscrit al costat del president del Club de Producte Introducing Castelló, Javier Gallego, un acord de 85.000 per a la realització d'accions de promoció i màrqueting dirigides a posar en valor l'oferta turística de la província de Castelló.

D'altra banda, i amb l'objectiu de desenvolupar i promocionar el producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana, Colomer ha signat un acord de col·laboració amb el president de la Confederació d'Hostaleria i Turisme de la CV (Conhostur).

Aquest acord, en el qual Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb 300.000 euros, implica el desenvolupament d'accions per a la promoció de la gastronomia, tant a nivell nacional com internacional, així com diferents campanyes i materials promocionals dins de la xarxa L'Exquisit Mediterrani.

En el municipi d'Aras de los Olmos, Turisme Comunitat Valenciana té previst invertir 50.000 euros per a l'adequació i posada en valor del 'Big history Center', un projecte de divulgació científica per a tots els públics que inclou diverses matèries i especialitats, com l'astronomia, enginyeria, arqueologia o botànica. El conveni s'ha signat amb el seu alcalde, Rafael Giménez.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, també ha signat hui un conveni de col·laboració amb l'Associació de Productors Audiovisuals amb l'objectiu de posar en marxa accions que promoguen el destí Comunitat Valenciana com a plató de rodatges.

D'aquesta manera, amb un import màxim de 80.000 euros, aquesta entitat podrà desenvolupar una estratègia de comunicació, millorar la pàgina web actual per a mostrar les diferents localitzacions del destí, participar en esdeveniments promocionals, millorar el posicionament online o realitzar viatges de familiarització per a localitzadors internacionals.

Igualment, i amb l'objectiu d'impulsar actuacions de promoció turística del producte Ruta de la Seda, Colomer ha subscrit un acord de col·laboració amb l'associació Unesco València Mediterràneo a través del seu president, Rafael Monzó.

Aquest conveni, amb una dotació econòmica de 60.000 euros, inclou la celebració de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània que, al voltant de la Ruta de la Seda, reuneix rellevants personalitats de la societat civil per a desenvolupar temàtiques i anàlisis al voltant de l'economia, noves tecnologies, educació, turisme o projecció internacional.

D'altra banda, també inclou la producció de suports, materials i accions que contribuïsquen a la promoció del destí Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto