Bolca un camió en l'AP-7 de Vila-real

No hi ha ferits greus, però la carretera ha hagut de ser tallada en quedar el camió travessat en la via i notificar-se una fugida de combustible

Successos 25 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1220119-1
Elperiodic.com

Aquest matí sobre les 9.15 hores s'ha produit un aparatós accident de trànsit en l'AP-7 (km 440) de Vila-real, en sentit a Castelló de la Plana. I és que, el canal del Consorci Provincial de Bombers ha informat d'un camió bolcat quedant-se perpendicular al sentit de la circulació, i que ha obligat a tallar tots els carrils d'aquesta autopista en direcció a Barcelona.

En concret, es tracat d'un camió que transportava contenidors --encara que s'ha confirmat que el vehicle no transportava mercaderies perilloses-- del port en direcció a Barcelona i que ha bolcat en el punt quilomètric 440 de l'AP-7.

Per sort, cap dels passatgers ha quedat atrapat en el seu interior. Una SAMU ha evacuat al conductor, el qual tan sols presenta ferides lleus.

D'altra banda, el Consorci també ha notificat d'una xicoteta fugida de combustible del propi depòsit del camió. Per això, s'han tallat tots els carrils en direcció Barcelona i, per tant, des de Trànsit han explicat que una alternativa per als conductors que vagen des de València, és anar per la CV-10 fins a Castelló i ací agafar l'autopista.

Te puede interesar
Lo más visto