Derrota del Castelló per 2-0 que deixa un sabor agredolç

Els gols d'Álex Alegría i Sastre li donaven la victòria a un rival directe com és el Mallorca

Esports 02 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp Image 2020-09-02 at 09.42.09

El CD Castelló cull la seua segona derrota en pretemporada contra un equip que servia per a mesurar el nivell del Castelló en un partit de Segona. Els 'orelluts' van encaixar dos gols en dues distraccions defensives que els van costar el partit.

Pese al resultat, el club de la Plana va oferir un bon joc, especialment dels nous fitxatges. Es confia que amb l'assentament dels nous jugadors.

L'equip de Cano va oferir el seu joc, cedint la possessió de la pilota i armant les contres. No obstant això, aquest tipus de joc exigeix una alta intensitat defensiva i no cometre errors, com els que van propiciar els gols, un en el minut 23 quan Álex Alegría remata a soles enfront del porter, o la falta que va propiciar el golàs de 30 metres de Joan Sastre en el descompte de la primera part. La intensitat va baixar en la segona part i l'equip de Castelló va proposar bon joc.

Malgrat el resultat, el míster Óscar Cano es mostrava satisfet i prudent després de la trobada: ''aquest partit ens ve bé per a saber que som uns nouvinguts a una categoria molt exigent'', comenta Cano, ''pese al resultat, estic content perquè hem fet les coses bé''.

No obstant això, hi ha un altre problema que causa preocupació en el club i és la falta d'encert de cara a gol. En les tres trobades de pretemporada disputats, en club sol ha marcat un gol, i ha encaixat quatre. Les ocasions que es produeixen en l'àrea contrària no s'acaben de transformar en gol.

El pròxim partit de pretemporada i, en principi, l'últim, ho disputarà contra en Llevant, en un partit de més exigència si cap que el que va perdre en el dia d'ahir. El club disputarà el seu primer partit de lliga contra la Ponferradina i ho farà lluny de Castalia per a estrenar-se en segona divisió 10 anys després.

FITXA TÈCNICA:


RCD MALLORCA: Reina; Sastre, Russo, Álex Alegría, Salva Sevilla, Júnior, Baba, Rodríguez, Raíllo, Stoichkhov y Bravo. También jugaron: Román (ps), Parera, Obrador, Quintana, Álex Febas, Prats, Salibur, Gámez, Luka Romero, Sánchez, De Baunbag, Sedlar, Redongo e Iñigo Ruiz.


CD CASTELLÓN: Álvaro Campos; Iago Indias (Muguruza, min. 46), Lapeña (Castells, min. 84), Carlos Delgado (Gálvez, min. 46); Jorge Fernández (Juanto, min. 76), Señé (Carrillo, min. 74), Rubén Díez (Carles Salvador, min. 46), Víctor (Guillem Jaime, min. 74), Marc Mateu (Gus Ledes, min. 62); Cubillas (César, min. 46) y Jordi Sánchez (Álvaro Fidalgo, min. 46).

GOLS: 1-0, min. 24: Álex Alegría. 2-0, min. (45+2): Joan Sastre.
ÀRBITRE: Jorge Escudero Díaz (Murcia). Amonestó a los baleares Dani Rodríguez, Salibur y Antonio Sánchez.
INSTALACIONS: Pinatar Arena. A porta tancada

Te puede interesar
Lo más visto