El Patronat Municipal de Turisme de Castelló seguirà programant visites guiades i teatralitzades fins a final d’any

Durant l'estiu més de 600 persones han gaudit d'aquestes activitats

Cultura 28 de septiembre de 2020 REDACCIÓ
27-09-20 Foto visita guiada
Visites guiades a Castelló. Ajuntament de Castelló

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló seguirà programant visites guiades i teatralitzades fins final d’any. Durant octubre, novembre i desembre continuaran les activitats per conèixer més el Grau i la vida marinera, així com l’impacte del modernisme en Castelló i altres variants a la ciutat. D’aquesta manera, s’augmentarà el període de duració d’una proposta turística que ha dinamitzat la ciutat a l’estiu, complint les mesures sanitàries. En els mesos de juliol i agost, més de 600 persones han participat en aquestes activitats de Turisme.

Pilar Escuder, presidenta del Patronat Municipal de Turisme, ha valorat de manera positiva la acceptació d’aquestes activitats. «Les visites guiades i teatralitzades han contribuït al fet que molta gent gaudisca descobrint els paisatges, la cultura i la història de Castelló», ha destacat. La presidenta també ha remarcat el valor didàctic i d’entreteniment d’aquestes propostes. 

El dia 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, està programada la visita ‘El Grau i la vida marinera’, per a explicar la historia del districte marítim. Durant el mateix mes, els dies 15 i 29 tindrà lloc la visita teatralitzada sobre l’herència llauradora als ravals de la ciutat, activitats que es mesclaran amb les visites ‘Essència de Castelló’, que tindran continuïtat durant tot octubre. 

Al novembre, es reviurà l’impacte del modernisme i l’arribada del ferrocarril amb una visita d’aquesta indole. Aquestes visites estan programades per als dissabtes 14 i 28. Finalment, els dies 5, 12 i 19 de desembre, les activitats estan realitzades des de la perspectiva dels mes menuts amb ‘Castelló amb mirada infantil’.

Activitats a l'estiu

Aquestes activitats han acollit a molts castellonencs i turistes al llarg de l’estiu. Més de 600 persones van gaudir de les visites guiades i teatralitzades al juliol i agost. L’activitat que més destaca és ‘Pirates en les nostres costes’, de la que van gaudir 126 xiquets i xiquetes, amb els seus respectius pares.

‘La essència de Castelló’ ha sigut altra proposta que va tindre bona acollida, 141 persones van realitzar aquesta activitat, mentre que les visites al Castell Vell i a l’ermita de la Magdalena van registrar un nombre similar de persones. També cal destacar ‘Castelló a la fresca: tres cultures, tres històries’, que va interessar a 90 persones, i la ruta ceràmica, que va fer el propi amb 49.

 

Te puede interesar
Lo más visto