Supera't a Nules es posa en marxa per segon any consecutiu per afavorir l'accés al mercat laboral

El programa va dirigit a les persones en situació de risc d'exclusió social

General 07 de octubre de 2020 REDACCIÓ
IMG_7025
Renovació programa Supera't a Nules. Ajuntament de Nules

Nules posa en marxa per segon any consecutiu el programa Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de Persones en situació o risc d’Exclusió Social: Supera’t a Nules. Aquest programa va dirigit a persones que tenen dificultats per accedir al mercat laboral. 

La conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives subvenciona aquest projecte amb la cofinanciació de la Unió Europea, mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana. Hi ha que destacar que Nules es una de les poques poblacions de la Comunitat beneficiària d’aquestes ajudes amb un import de 133.928,56 euros. 

Per a desenvolupar aquest projecte s’ha contractat a 11 professionals: dos psicòlegs, dos treballadors socials, tres orientadors laborals, dos formadors per a l’ocupació i dos administratius. Alguns d’aquests professionals han pogut explicar a l’Alcalde de Nules, David García, i a la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, les tasques i els objectius del programa juntament amb la coordinadora del mateix, Pilar Benlloch. 

Cal destacar que cada una de les persones participants estarà acompanyada al llarg de tot el procés per tres o quatre professionals amb la finalitat de millorar les seues habilitats per a que puguen repercutir en la seua ocupabilitat.

El programa Supera’t a Nules es desenvoluparà fins al pròxim 31 de desembre en l’antiga Cambra Agrària i les fases dels itineraris són: derivació de serveis socials al programa; informació i acolliment per l’equip de professionals; diagnòstic d’ocupabilitat i disseny d’itinerari personalitzat; formació i desenvolupament personal; participació activa; orientació i recerca d’ocupació; inserció sociolaboral i seguiment.

Te puede interesar
Lo más visto