Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Més prop la rotonda de la CV11 a Sant Jordi

L'Ajuntament de Sant Jordi, cedix a la Generalitat els terrenys que sol·licitava per a fer les obres de la rotonda de la CV11

General 10 de diciembre de 2020 Redacció Redacció
Reunión Sant Jordi con Junta de Panorámica
Reunió de l'alcalde de Sant Jordi amb els representants de la urbanització Panoràmica.

L'Ajuntament de Sant Jordi ja ha posat a disposició de la Generalitat Valenciana els dos terrenys que li sol·licitava per a escometre les obres de la rotonda en la CV11, reclamada pels veïns del municipi els últims anys.

Es tracta d'un punt d'accés essencial des del nord del terme fins a la urbanització Panoràmica. En vista que l'Ajuntament ja ha cedit els terrenys per a la rotonda de la CV 11, en la intersecció de la CV11 amb Panoràmica i Ulldecona, sol·licita a la Generalitat que no demore les obres i que inicie la licitació com més prompte millor, per la importància que té per a la urbanització Panoràmica. Cal recordar que quasi tots els turistes de la Urbanització Panoràmica arriben per eixa carretera i a més és un punt negre, on hi ha accidents tots els anys. És una demanda de tots els veïns de Panoràmica i per això, des de l'Ajuntament de Sant Jordi han instat a la Generalitat a què escometa ja l'obra.

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter