Peníscola entrega 1500 cistelles de Nadal als més majors

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat els jubilats de la població al llarg d'aquesta setmana per a rebre un lot nadalenc de dolços típics.

General 17 de diciembre de 2020 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
IMG_20201216_102933
La iniciativa s'ha posat en marxa a inicis d'aquesta setmana i el lliurament finalitzarà aquest divendres, per a majors de 65 anys

Aquesta iniciativa, instaurada en el municipi des de fa ja diversos anys, "pretén agrair la tasca dels més majors i la seua contribució a la societat" ha explicat l'edil de l'àrea de Festes, Ramon Simó.


Enguany, aquesta iniciativa "cobra més sentit que mai" ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, perquè "no hem volgut renunciar a tindre aquest detall en aquestes festes amb els més majors, un col·lectiu que ha patit molt durament les conseqüències de la pandèmia i que està vivint-la, en molts casos, en soledat".

En total, la Regidoria preveu repartir 1500 lots nadalencs entre els més majors, "l'acolliment ha sigut enguany encara més emocionant, hem rebut molts missatges d'agraïment i reconeixement i tan sols el primer dia es van repartir més d'un terç del total de cistelles" ha explicat.


El personal contractat amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través del LABORA, és l'encarregat de realitzar el lliurament, organitzar les cues a l'aire lliure mantenint les distàncies de seguretat, així com garantir l'ús de màscares per a assegurar l'acompliment de les mesures de seguretat anti Covid19. 
En aquest sentit, Simó ha sol·licitat als beneficiaris del servei que continuen complint amb les distàncies de seguretat i acudint de manera escalonada fins al divendres a recollir la seua cistella nadalenca.

Te puede interesar
Lo más visto