Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola entrega 1500 cistelles de Nadal als més majors

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat els jubilats de la població al llarg d'aquesta setmana per a rebre un lot nadalenc de dolços típics.

General 17 de diciembre de 2020 Ricardo Villalba Ricardo Villalba
IMG_20201216_102933
La iniciativa s'ha posat en marxa a inicis d'aquesta setmana i el lliurament finalitzarà aquest divendres, per a majors de 65 anys

Aquesta iniciativa, instaurada en el municipi des de fa ja diversos anys, "pretén agrair la tasca dels més majors i la seua contribució a la societat" ha explicat l'edil de l'àrea de Festes, Ramon Simó.


Enguany, aquesta iniciativa "cobra més sentit que mai" ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, perquè "no hem volgut renunciar a tindre aquest detall en aquestes festes amb els més majors, un col·lectiu que ha patit molt durament les conseqüències de la pandèmia i que està vivint-la, en molts casos, en soledat".

En total, la Regidoria preveu repartir 1500 lots nadalencs entre els més majors, "l'acolliment ha sigut enguany encara més emocionant, hem rebut molts missatges d'agraïment i reconeixement i tan sols el primer dia es van repartir més d'un terç del total de cistelles" ha explicat.


El personal contractat amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través del LABORA, és l'encarregat de realitzar el lliurament, organitzar les cues a l'aire lliure mantenint les distàncies de seguretat, així com garantir l'ús de màscares per a assegurar l'acompliment de les mesures de seguretat anti Covid19. 
En aquest sentit, Simó ha sol·licitat als beneficiaris del servei que continuen complint amb les distàncies de seguretat i acudint de manera escalonada fins al divendres a recollir la seua cistella nadalenca.

Te puede interesar

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter