Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Comunitat Valenciana inicia la vacunació del personal sanitari

La vacuna s'administra tant en atenció primària com en centres hospitalaris de tots els departaments de salut.

Coronavirus 08 de enero de 2021 Redacció Redacció
vacunacion SANITARIOS (6)
L'infermer Roberto Martín, que apareix rebent la vacuna, i la infermera Laura Sebastián han sigut els primers professionals que han rebut la primera dosi de la vacuna en el centre de salut de Benimaclet.

La Comunitat Valenciana ha iniciat hui el procés de vacunació del personal sanitari de primera línia mentrestant, en paral·lel, es continua la vacunació d'usuaris i treballadors de residencias.    

Es considera personal de primera línia el que té major risc d'exposició per dur a terme activitats en l'atenció directa de pacients COVID (contacte estret i amb major temps d'exposició) , així com per tindre major probabilitat de tindre contacte amb una persona amb infecció. A més, este grup de població també està prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat. 

La vacunació s'ha iniciat de manera simultània amb el repartiment de dosi de la vacuna de Pfizer entre tots els Departaments de Salut de la Comunitat Valenciana.  

El procés de vacunació a professionals sanitaris, tant en atenció primària com en hospitalària, es prolongarà durant tot el cap de setmana incloent este dissabte i el diumenge.  

Isabel Cantarino, coordinadora d'infermeria del Centre de Salut Benimaclet de València, ha explicat la importància que té que "els professionals sanitaris estiguem protegits amb la vacuna, per a poder protegir la salut dels nostres pacientes".

 

Te puede interesar

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Newsletter