Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vacuna segona Línia

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Coronavirus 10 de febrero de 2021 Redacció Redacció
Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría
La Comissió de Salut Pública ha decidit que s'administre a persones d'entre 18 i 55 anys.

Al llarg d'ahir dimarts i hui dimecres s'han repartit 9.690 dosi de la vacuna d'AstraZeneca en centres públics i privats de la comunitat Valenciana iniciant-se així la vacunació en la segona línia.

Del total de 9.690 dosi, 4.320 es destinen al personal sanitari de segona línia de centres privats i les altres 5.370 a personal de centres públics.

Esta vacuna s'emmagatzema en vials de 10 dosi que, a diferència d'altres vacunes, no necessiten ser reconstituïts per al seu ús. En este cas, també són necessàries dos dosis de la vacuna, i la segona dosi ha d'administrar-se entre 10 i 12 setmanes després de l'administració de la primera.

La vacuna pot conservar-se durant 6 mesos entre 2 i 8 graus centígrads i la seua duració, una vegada obert el vial, és de 6 hores a temperatura ambient i 48 hores si està refrigerada. A més, el seu transport no està contraindicat una vegada s'ha obert el vial. En el cas d'AstraZeneca, la Comissió de Salut Pública ha decidit que s'administre a persones d'entre 18 i 55 anys.

Te puede interesar

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter