Onda ha organitzat un esdeveniment esportiu amb l'objectiu de recaptar fons i conscienciar sobre els drets de la infància i la importància de brindar més oportunitats educatives a Uganda

L'activitat ha estat desenvolupada amb la col·laboració de l'organització 'Goals For Freedom' i en conjunt amb la parròquia de la Mare de Déu del Carme

Esports 24 de junio de 2023 Redacció Redacció
image0 (1)

El dissabte passat, Onda va acollir un partit benèfic al "Camp de la Cossa" amb l'objectiu d'ajudar a crear oportunitats educatives a Uganda. L'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb 'Goals For Freedom', una entitat impulsada per Patricia Campos, i la parròquia de la Mare de Déu del Carme, ha organitzat aquesta iniciativa per fomentar la igualtat de drets de la infància arreu del món. Així, els pròpis regidors, membres de la parròquia i veïns que han volgut s'han posat la samarreta per disputar uns minuts i col·laborar en aquesta causa.

Gràcies a la recaptació de fons realitzada durant el partit, s'ajudarà a construir dues aules a Kajjansi, al centre d'Uganda, amb la finalitat de millorar l'accés a l'educació per als nens i nenes de la zona. Cal recordar que, per participar, calia enviar cinc euros al compte bancari solidari preparat per l'associació.

A més, 'Goals For Freedom' ha posat a disposició dels participants i voluntaris totes les eines necessàries com equipaments i pilotes per poder gaudir de l'activitat. Finalment, els jugadors i aficionats han disfrutat d'una paella.

Respecte a això, el regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha assenyalat: "Hem de transmetre els valors de l'esport per fomentar la igualtat de drets i oportunitats". L'edil també ha mencionat que "aquestes iniciatives ens ajuden a educar i millorar la vida de les persones".

Altres campanyes benèfiques

Des de l'Ajuntament d'Onda es continuen impulsant diferents campanyes benèfiques per a l'educació i el desenvolupament dels més joves, com ara la iniciativa 'Els duendes solidaris' mitjançant la qual es van recollir joguines noves o en bon estat perquè tots els nens tinguessin un regal a Nadal.

Te puede interesar
Lo más visto