El PSPV-PSOE insta a aprofitar l'era postcovid com «una palanca verda» per a la reactivació econòmica

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat nacional ha defensat hui en el Congrés la inversió en renovables per a una transició energètica «sostenible i justa»

Política 15 de julio de 2020 REDACCIÓ
Renau congrés

El vicesecretari del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat nacional, Germán Renau, ha defensat hui en el ple del Congrés la necessitat de potenciar la inversió en les energies renovables per a afrontar la reactivació econòmica en l'actual context postcovid. En la seua intervenció per a sol·licitar en nom del grup parlamentari socialista el vot a favor de la convalidació del Reial decret llei 23/2020 de 23 de juny pel qual aproven mesures en matèria d'energia i en altres àmbits per a la reactivació econòmica, Renau ha apuntat que este reial decret conté «accions urgents que no poden esperar» i que «recull l'impuls que, ara mateix, necessita el nostre país per a una transició energètica sostenible i, sobretot, una transició energètica justa».

Així mateix, el diputat socialista ha assenyalat: «Es pot sucumbir a la por i veure'ls com una amenaça, o es pot ser audaç i enfocar-los com una oportunitat. Una oportunitat per a ser millors, per a fer les coses bé, per a accelerar la transició energètica, impulsar les inversions en energies renovables i aprofitar la situació com una palanca verda per a la reactivació econòmica del nostre país», ha assenyalat. Renau ha afegit que, precisament, este reial decret «estableix els mecanismes necessaris per a accelerar les inversions que ens col·loquen en la senda del creixement sostenible».

Te puede interesar
Lo más visto