Onda impulsa el Portal del Proveïdor per a afermar la seua relació amb les empreses

L'Ajuntament facilita als autònoms i pimes l'accés als contractes menors per a obres, subministraments i serveis

Economía 27 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Adecuación de la Avenida Sierra Espadán - Onda

L'Ajuntament d'Onda ha renovat el ‘Portal del proveïdor’ en la seua pàgina web amb l'objectiu de crear un registre municipal que servisca com a mecanisme directe perquè les empreses i comerços puguen participar en els contractes públics de caràcter menor del consistori i així obtindre una major rotació en les compres de l'Ajuntament en matèria d'obres, subministraments i serveis.

Per a això, l'equip de govern municipal ha habilitat un nou espai virtual en el qual qualsevol empresa, autònom i pime puga introduir les seues dades en un formulari, oferint-se així a col·laborar en futures accions que duga a terme el consistori.

Cal recordar, que podran inscriure's en aquest formulari aquelles empreses que tinguen interés en en els contractes de valor estimat inferior a 40.000 euros més IVA en els casos d'obres; així com de 15.000 euros més IVA en els contractes de subministraments i serveis.

Segons explica la regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica, María Baila, l'objectiu és comptar amb una base de dades que ajude a impulsar el sector empresarial i aferme la relació de l'Ajuntament amb les empreses locals.

“Animem a totes les empreses del municipi al fet que se sumen a aquesta iniciativa amb la qual s'ajudarà a generar nous llocs de treball i es reforçarà l'economia en una època tan complicada com és la de la Covid19”, declara Balla.

Te puede interesar
Lo más visto